Binnenkort verkrijgbaar

Word wakker tandarts, het is een bedrijf! 

Je praktijk als onderdeel van je ideale leven.

Veel nieuwe maar ook veel gevestigde tandartsen missen een duidelijke missie en visie voor hun praktijk. De balans tussen werk en privé is vervaagd en er is geen sprake meer van een gezonde ontwikkeling. Je ervaart geen lucht en ruimte voor een sociaal leven, of een goede relatie. Kortom: er is geen leven meer buiten de praktijk.  

'Word wakker tandarts' is een boek met het persoonlijke ondernemersverhaal van businesscoach voor de ondernemende tandarts en ervaringsdeskundige Mariëtte Ham, oprichter en mede-eigenaar van de tandheelkundige kliniek Ordentall te Rotterdam. Een boek dat de ondernemende tandarts inspireert en uitnodigt om stappen te zetten naar een praktijk met meer omzet, autonomie en vrijheid. 

Houd mij op de hoogte!

Een boek die iedere ondernemende tandarts inspiratie biedt naar een ideaal leven in 4 stappen.

1. De Tandarts als Professional

De positie van de tandarts als professional. 

2. De Tandheelkundige praktijk

Een inspirerende en dynamische werkomgeving.

3. De Tandarts Privé

Er is een leven buiten de praktijk.

4. De Patient

"ik sta toch niet op de markt?"

Reflectie van 30 jaar ervaring.

Businesscoach en organisatieadviseur Mariette Ham helpt tandartsen om te gaan met de uitdagingen van deze tijd. Dit boek is een reflectie van 30 jaar ervaring als ondernemer, businesscoach, organisatieadviseur, mede-eigenaar van Ordentall Clinics, vrouw van een parodontoloog-implantoloog en moeder van 3 kinderen.

Werk en privé in balans.

Een MUST-READ voor alle tandartsen die zich willen laten inspireren. Het boek biedt inzichten en resultaten die een uitnodiging vormen om op eenvoudige wijze van de eigen praktijk een inspirerende en dynamische werkomgeving te maken. Een werkomgeving met meer omzet, autonomie en vrijheid die continu in ontwikkeling is en hand in hand gaat met een gezonde balans tussen werk en privé. 

Het boek verschijnt binnenkort. Ben jij er klaar voor?

Het boek wordt gelanceerd over:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds
Schrijf je hier in voor de pre-order.