3-delige High-Level videoreeks 

"In 3 stappen een autonome en goedverdienende praktijk"

VIDEO 1: 

Hoe verhoog jij de maximale productie per behandelstoel met meer omzet

Video 2: 

Meer productiviteit en meer vrije tijd door een gemotiveerd team 

Video 3

Een succesvolle praktijk met meer omzet, behoud van autonomie en meer vrijheid

Vraag de GRATIS checklisten met de 3-delige videoserie direct aan, zodat je in 3 stappen een autonome en goedverdienende praktijk krijgt.

Ontdek in de GRATIS videoreeks + BONUS checklisten wat jouw praktijksucces in de weg staat. Ontdek hoe je in 3 stappen een succesvolle praktijk creëert met behoud van de optimale zorg voor patiënten.

In de videoreeks "In 3 stappen een autonome en goedverdienende praktijk" ga ik met jou mijn inzichten en praktijktips delen. Vraag het direct aan, want deze opname is maar beperkt beschikbaar en verdwijnt binnenkort.


Wie geeft deze online workshop?

Mijn naam is Mariette Ham en ik help inmiddels 28 jaar met groot succes tandartspraktijken om succesvol te worden, meer omzet te genereren en hun autonomie te behouden. 

Als organisatieadviseur en tandheelkundige businesscoach met 29 jaar ervaring als mede-eigenaar van een toonaangevende kliniek voor parodontologie en implantologie in Rotterdam, heb ik heel veel kennis en ervaring in wat tandartsen nodig hebben om een succesvolle praktijk te creëren. 

Ja, stuur mij de videoreeks toe