Kan ik jou helpen?

Als je merkt of nu het gevoel heeft:

 • Altijd te druk te zijn
 • Geen vrijheid te ervaren in het runnen van een praktijk
 • Bang te zijn dat je jaren moet blijven werken in een praktijk die zich niet verder ontwikkelt en die alleen maar standaard behandelingen en prijzen aanbiedt
 • Moeite te hebben met het aantrekken van patiënten die niet afhankelijk zijn van hun inkomen
 • Dat jouw praktijk meer innovatie nodig heeft, maar het jou ontbreekt aan kapitaal
 • Dat je nog steeds de financiële druk ervaart vanwege de tariefsverlaging van de afgelopen jaren
 • Dat je blijft worstelen met de wetgeving, waardoor je het lastig vindt om de patiënt de optimale dienstverlening te geven?

 

Ja, dan kan ik jou absoluut helpen!

Is jouw droom:

Een goed inkomen te krijgen en een succesvolle high-level praktijk te bouwen met een patiëntvriendelijk verdienmodel? Een zelfsturend team te hebben? Een high-level experience voor jouw patiënten te kunnen waarborgen? Meer vrijheid te hebben? Meer geld over te houden onder aan de streep? Financieel onafhankelijk te zijn?

 

De meeste tandheelkundig experts werken heel hard, maar halen steeds minder voldoening uit hun praktijk. Het idee dat het hebben van een eigen praktijk hen, in hun vakgebied, meer middelen om te groeien zou kunnen bieden, lijkt een illusie te zijn.

De realiteit is dat je heel hard werkt en van behandeling naar behandeling rent. Dat je alleen maar bezig bent met het uitvoeren van jouw werk en daarbij niet toekomt aan strategiebepaling, bedrijfsverbetering en innovatie. Van binnen merk je een enorme belemmering om jouw praktijk naar een hoger plan te tillen en je mist een partner om mee te sparren en die strategisch met jou meedenkt.

Mag ik jou vragen waarom je jouw doelen nog niet hebt bereikt en wat je tegenhoudt?

Waarom wilde je een eigen praktijk?

Mag ik eerlijk met jou zijn?

Strategiesessie voor de tandheelkundige professional

Het is niet de keuze tussen ofwel kwaliteit, ofwel kwantiteit die je een continue stroom aan high-level patiënten oplevert.

Nee het is juíst, op een patiëntvriendelijker manier uw authenticiteit en vakmanschap vertalen naar een plan dat jouw praktijk winstgevend maakt, zonder concessies te doen aan de zorg voor de patiënt en jouw vakmanschap.

 

Je hebt een niet aflatende stroom high-level patiënten nodig om dit mogelijk te maken. Daarnaast wil je een zelfsturend team rondom jezelf opbouwen dat jou en elkaar versterkt en wil je bedrijfskosten die minimaal zijn.

Meld je hieronder aan voor een Strategiesessie

Ik geloof dat een tandheelkundige praktijk alleen succes heeft wanneer een tandarts behalve zijn vakkennis ook ondernemersvaardigheden ontwikkelt en in actie komt. Hiermee ben je in staat jouw patiënten veel beter te helpen. Daarnaast behoud je jouw autonomie, maak je meer omzet en kun je genieten van meer vrijheid.

Veel tandartspraktijken verliezen op dit moment hun zelfstandigheid en kunnen niet meer werken onder hun eigen voorwaarden. De tendens is dat tandartsen hun autonomie verliezen, waardoor ze een werknemer worden in hun eigen praktijk.

Ze hebben minder invloed en kunnen de patiënten niet helpen zoals zij dat graag zouden willen. Ze verliezen niet alleen uit het oog waar ze voor staan, maar ook de reden waarom ze tandarts zijn geworden.

Dit wil je niet en het hoeft ook niet! Het kan anders!

Het is mogelijk om jouw patiënt te helpen zoals jij dat wilt, jow autonomie te behouden en jouw passie en drive iedere dag in te zetten in jouw praktijk.

 • Je kunt een goed inkomen behalen en een succesvolle high-level praktijk bouwen met een patiëntvriendelijk verdienmodel
 • Je kunt een zelfsturend en zelfstandig high-level team bouwen, dat u zoveel mogelijk werk uit handen neemt en zorgt voor meer vrijheid
 • Je kunt een constante stroom van high-level patiënten aantrekken die open staan voor totale behandelplannen, waardoor deze winstgevend worden

 

Ik kan dit samen met jou mogelijk maken!

Met mijn jarenlange ervaring in een tandheelkundige kliniek voor parodontologie en implantologie en als organisatieadviseur en businesscoach voor de ondernemende tandarts weet ik precies wat wel en wat niet werkt.

Door mijn ervaring als tandheelkundige organisatieadviseur en businesscoach en met 28 jaar ervaring als mede-eigenaar van een toonaangevende kliniek voor parodontologie en implantologie in Rotterdam, weet ik precies wat een tandheelkundige professional nodig heeft om een succesvolle praktijk te bouwen. Met mijn kunde als organisatieadviseur en businesscoach en met mijn ervaring die ik heb opgedaan door zelf daadwerkelijk te werken in de kliniek, begeleid ik de tandheelkundige kliniek Ordentall al vanaf het begin om succesvol te zijn. Ik ben begonnen bij de receptie van de kliniek en heb alle functies in de kliniek, tot aan de assistent aan de behandelstoel, doorlopen en geoptimaliseerd. Hierdoor heb ik als mede-eigenaar van de kliniek slimme en winstgevende processen ontwikkeld, waardoor de productie per behandelstoel verhoogt, er een zelfsturend team ontstaat en de patiënten constant een high-level experience ervaren tijdens hun behandelingen.

Ik zie in no-time waar de problemen in een tandheelkundige praktijk liggen en ontstaan. Dit is voor ieder praktijk verschillend. De ene praktijk ondervindt problemen met het aantrekken van patiënten, of hoe ze zo effectief mogelijk kunnen werken om meer omzet te krijgen. Een andere praktijk heeft problemen met de agenda of het maken van een zo efficiënt mogelijke planning. De problemen zijn voor iedere praktijk verschillend.

Wellicht herken je het:

 • problemen met het vol krijgen van de agenda(s), en/of
 • hoe je betere patiënt ervaringen kunt creëren, en/of
 • hoe je de verhouding omzet, kosten hanteerbaar houdt, en/of
 • hoe jouw team effectief kan samenwerken, en/of
 • hoe je zonder stress de medewerkers aanstuurt en motiveert, en/of
 • hoe je het medewerkersverloop minimaliseert.

 

Ik kan dit samen met jou mogelijk maken en je helpen om essentiële keuzes te maken om jouw tandartspraktijk te laten groeien naar een high-level praktijk. De ontwikkelingen in de tandheelkunde vragen van jou professioneel leiderschap en ondernemerschap, kennis en een goed doordacht systeem en strategieën om high-level patiënten aan te trekken, een zelfsturend team op te bouwen en een winstgevend high-level praktijk te bouwen. Zonder concessies te doen aan de zorg voor de patiënten en jouw vakmanschap. 

 

 • Leer welke kansen je hebt om het inkomen te krijgen dat je écht wilt
 • Ontdek wat jou in de weg zit om jouw praktijk te laten groeien
 • Zie welke stappen je kunt zetten om snel in actie te komen!

Krijg een succesvolle praktijk met het prettige leven en werk dat jij voor ogen had toen je jouw praktijk oprichtte! Ik ga je daarbij helpen, zodat je snel stappen kunt zetten om jouw impact te vergroten met een succesvolle praktijk en het allerleukste leven!

Welke resultaten bereiken mijn klanten?

[dt_testimonials category=”nederland”]