fbpx

HIGH-LEVEL SALES PROGRAMMA VOOR TANDARTSEN

BEREIK OPTIMALE ZORG VOOR JE PATIËNTEN, MEER RENDEMENT, MEER VRIJE TIJD EN MEER VOLDOENING IN JE WERK! 

Start vandaag nog jouw reis naar succes met ons online programma! Ontvang direct toegang tot waardevolle inzichten, praktische tools en begeleiding om je doelen te bereiken. Meld je nu aan en ontwikkel de vaardigheden die je nodig hebt om te groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Ready, set, achieve!

High Level Sales Programma

Overwin je blokkades om de patiënt zo goed mogelijk te helpen en hierdoor een bloeiende praktijk met een hoge omzet mogelijk te maken!

Merk je ook dat je het lastig vindt om het optimale behandelplan aan patiënten voor te stellen, waardoor je de patiënt niet zo goed helpt, maar ook niet verdient wat mogelijk zou zijn?

Je bent niet de enige! Veel tandartsen durven niet aan de patiënt voor te stellen wat ze echt nodig hebben, omdat ze het idee hebben dat ze moeten luisteren naar wat de patiënt denkt dat hij nodig heeft en ervan uitgaan, en zelf invullen dat de patiënt zo min mogelijk wil en kan uitgeven.

Hierdoor krijgt de patiënt niet wat gedaan moet worden, zijn je resultaten suboptimaal, is de patiënt niet heel blij maar jij ook niet!

Ook jij kunt leren hoe je je schroom om het beste behandelplan voor te stellen, overwint, de patiënt hierin moeiteloos overtuigt, de meeste omzet uit een patiënt haalt, maar ook de meeste voldoening hebt in je werk, omdat je je patiënten de beste zorg geeft die mogelijk is. Je patiënten zijn zonder uitzondering superblij!

Belangrijk is dat je je belemmerende overtuigingen overwint. Dat je precies de juiste vragen kunt stellen. Maar dat je ook leert hoe je je patiënten op de juiste manier kunt inschatten zodat je een passend voorstel kunt doen, voor korte EN lange termijn. Je leert de bezwaren van patiënten effectief te weerleggen.

En dat is precies wat je gaat leren in mijn High Level salesprogramma.

“Op de werkvloer merk ik dat ik directer ben geworden in het aansturen van mijn team.”
Arend-Hendrik de Visser
Tandarts, Tandarts aan Zee in Burgh-Haamstede

Dit is wat je gaat leren in het programma:

HOE 5 MINDSETS BEPALEN HOE GOED JE KUNT VERDIENEN IN DE TANDARTSPRAKTIJK

Welke belemmeringen bewust en onbewust kom je tegen? Leer over de verschillende belemmeringen die tandartsen hebben en leer over de helpende overtuigingen die zorgen dat je meer gaat verdienen.

HOE JE KAN ZORGEN DAT DE PATIENT DE OPTIMALE ZORG KRIJGT, ZODAT JE ZOVEEL MOGELIJK WAARDE TOEVOEGT AAN JE PRAKTIJK EN AAN DE PATIENT

Krijg een ander beeld, ten aanzien van de productiestromen, binnen de praktijk en ontdek dat het succes van een praktijk afhankelijk is van het vermogen om onderscheid te maken tussen standaard zorg en zorg vanuit zorgzaamheid.

Leer het onderscheid te maken tussen patiënten met eenvoudige en complexe zorgvragen en ontdek wat het verschil is in de manier waarop zij dit ervaren en de behoeftes die ze hebben.

HOE JE JE KAN ONDERSCHEIDEN EN GAAT DOEN WAT JE LEUK VINDT EN DAARMEE JE AANTREKKINGSKRACHT GAAT VERGROTEN

Doe datgene waar je blij en energie van krijgt. Krijg helder welke behandelingen jij graag uitvoert en krijg strategieën om daadwerkelijk daar te komen.

WELKE GESPREKSTECHNIEKEN ER NODIG ZIJN, WAARDOOR PATIENTEN MEER OPENSTAAN VOOR UITGEBREIDE BEHANDELPLAN

Vier gespreksleiders die de relatie van je patiënt transformeren.

Bouw een relatie met je patiënt waarbij deze zich ECHT gehoord en begrepen voelt en leer overtuigen vanuit de voorkeuren van de patiënt.

HOE JE IN 4 STAPPEN EEN SCRIPT MAAKT ZODAT JE EEN ‘JA‘ OP JE BEHANDELPLAN KRIJGT EN EEN OPTIMAALGESPREK VOERT EN DE PATIËNT OVERTUIGD IS VAN HET OPTIMALE BEHANDELPLAN

Leer hoe je op een praktische manier gesprekken kunt voeren met een persoonlijk salesscript en leer hoe je de verbinding kan maken met de patiënt en het gesprek leidt naar dat wat de patiënt nodig heeft.

HET GEHEIME WAPEN VAN DE EXPLORATIEGIDS: HOE JE MEER SUCCES HEBT BIJ HET AANBIEDEN VAN JE BEHANDELPLAN

Documenteer wat echt belangrijk is voor de patiënt en zorg voor meer vertrouwen bij jezelf en alle teamleden tijdens het gesprek met patiënten.

HOE JE MET GEMAK TARIEVEN DEELT MET PATIENTEN ZELFS ALS JE ZELF MOEITE HEBT MET HET BEDRAG

Weet je wat jouw financiële comfortzone is en de financiële comfortzone van jouw teamleden?

Leer waarom je je eigen financiële beperkingen niet op patiënt moet leggen en kies voor de beste zorg voor de patiënt. Heb de moed om samen met je medewerkers over jullie financiële comfort zone heen te stappen en onthoud de patiënt niet van de optimale zorg.

HOE JE ZOVEEL MOGELIJK VOLDOENING KRIJGT, OMDAT JE JE VISIE KAN VERWEZELIJKEN IN JE WERK WAARDOOR JE MEER VRIJE TIJD OVERHOUDT

Hoe je visie in overeenstemming is met de nieuwe manier van werken en implementeer strategieën die het proces, waarbij de patiënt wanneer ze klaar zijn voor de uitgebreide zorg voor jou kiezen.

Ik ben Mariëtte Ham

Businesscoach voor de ondernemende tandartsen en mede-eigenaar van tandheelkundige kliniek Ordentall in Rotterdam.

Ik help tandartsen een succesvolle tandartspraktijk te bouwen, met meer omzet, vrijheid en behoud van autonomie.

Door ruim 30 jaar ervaring als mede-eigenaar en mijn voetsporen te hebben verdiend als eerste Businesscoach voor de ondernemende tandarts, heb ik heel veel kennis en ervaring in wat tandartsen nodig hebben om een succesvolle praktijk te realiseren.

Wat houdt het programma in:

Het salesprogramma “Hoe je meer winst maakt in de tandartspraktijk, meer verdienen met High-level sales” duurt 6 maanden en omvat 8 online lessen, inclusief 6 x online groepscoaching en een 2-daags live event.

Dit blended programma is een programma die het beste tot zijn recht komt wanneer de lessen tezamen met de medewerkers uitgewerkt en geïmplementeerd worden.

Het programma start online in het voorjaar van 2024.

Event

Het salesprogramma wordt afgesloten met een 2-daagse live event “High Level Sales Event voor Tandartsen”.

“Van fabriek naar high level praktijk”

Het event biedt de ondernemende tandarts een stap naar meer emotionele binding met de patiënt, heldere behandelplannen op basis van concrete analyse, zorg op basis van zorgzaamheid en tools om met High-Level Sales meer omzet te genereren door in te spelen op de zorgbehoefte van de patiënten.

Het event vindt plaats op 8 en 9 maart 2024

“Vol passie en enthousiasme vertelt Mariëtte over haar visie van de optimale tandheelkundige zorg. Je doet het ene na het andere waardevolle inzicht op. In ben blij dat ik de kans heb gekregen om het programma van Mariëtte aan de start van mijn carrière te volgen!”

Neem jij de tijd om te investeren in je tandartspraktijk?

Ben jij toe aan de volgende stap?
Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met Mariëtte Ham in.
Klik hier om jouw afspraak te maken.

Meer verdienen met HIGH-LEVEL SALES PROGRAMMA – 6 maanden

Betaling in 1 keer
2997
 • Ja, ik doe mee met het 6 maanden High-Level Sales programma voor de tandarts. Mijn bedrijf investeert het volledige bedrag van € 3997.

  Ik maak hierbij gebruik van €1000 voordeel door direct te betalen.

  Dit programma is vrijgesteld van BTW.
Meest gekozen

Meer verdienen met HIGH-LEVEL SALES PROGRAMMA – 6 maanden

Betaling in termijnen
3997
 • Ja, ik doe mee met het 6 maanden High-Level Sales programma voor de ondernemende tandarts. Mijn bedrijf investeert het volledige bedrag van € 3997.

  Bij acceptatie in het programma betaal ik een aanbetaling van € 1747.

  Daarna volgen 3-maandelijkse termijnen van € 750 via automatisch incasso.

  Dit programma is vrijgesteld van BTW.

FAQ

De online sales training start direct na inschrijving en betaling.

Er zal wel eerst een informatief gesprek plaatsvinden. Vraag het gesprek hier aan.

Dit is geheel afhankelijk van de doelstelling die de tandarts heeft gesteld. Gemiddeld 20 uur per maand.

Je hebt na afloop nog 2 maanden toegang tot de online sales training.

Er zal zorgvuldig met je contactgegevens worden omgegaan. Deze zullen niet worden gedeeld met derden.

Nog vragen? Neem contact met ons op via: highlevel@marietteham.nl

Algemene voorwaarden

Privacy bij marietteham.nl

Januari 2020

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus.

marietteham.nl zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. 

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. Mariëtte Ham is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de AVG.

Over Ons
marietteham.nl wordt beheerd door Mariette Ham.

Onze gegevens zijn:
www.marietteham.nl
Westblaak 113
3012 KH ROTTERDAM
KvK: 73263583

Welke Gegevens Verzamelen We?
Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van onze producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

 • Voor- en achternaam
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer
 • Website
 • Bedrijfsnaam
 • Straat en huisnummer
 • Postcode en woonplaats
 • KvK nummer
 • IP-adres
 • Btw nummer

Met Welk Doel Gebruiken We De Persoonsgegevens?
De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden.

 • Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief vul je een formulier in met persoonlijke informatie. De verstrekte gegevens slaan wij op in ons CRM systeem met het doel om je te informeren over onze diensten, publicaties, blogs en events. Je kunt je altijd uitschrijven voor onze nieuwsbrief door te klikken op de link Uitschrijven in de voettekst van de e-mails die je van ons ontvangt. 
 • Wanneer je ons een e-mail stuurt of via de website informatie hebt aangevraagd over onze dienstverlening, slaan we jouw gegevens op in ons CRM systeem met als doel om contact met je op te kunnen nemen voor het verstrekken van nadere informatie. Deze gegevens worden nooit beschikbaar gesteld aan anderen.
 • Wanneer je gratis documenten download en/of gratis workshops/trainingen aanvraagt, slaan we jouw gegevens op in ons CRM systeem met als doel om jou de gratis documenten toe te sturen of toegang te geven tot de gratis workshops/trainingen. 
 • Wanneer je een bestelling doet via de website slaan wij jouw gegevens op in ons CRM systeem om de bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling. Je betaalgegevens (creditcardnummer, Paypal login of Ideal gegevens) worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan ook door marietteham.nl niet opgeslagen.

Beveiliging Persoonsgegevens
Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Cookies
Wij vergaren gegevens omtrent bezoeken aan de website. Dit gebeurt middels zogenaamde cookies: kleine, niet tot de persoon herleidbare stukjes computercode, die ons in staat stellen de herkomst van een bezoeker alsmede eenmalige versus herhaalde bezoeken vast te stellen. Het gebruik van cookies helpt ons onze diensten te verbeteren. Vergaarde informatie zal alleen door ons gebruikt worden voor het hierboven omschreven doel. Persoonlijke informatie wordt nooit aan derden beschikbaar gesteld.

Wij gebruiken onder andere Google Analytics om bij te houden hoe onze website gebruik wordt. De verkregen informatie wordt door Google opgeslagen op haar servers. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op en is niet aansprakelijk voor eventuele schade die hieruit voortvloeit.

Heb je bezwaar tegen het gebruik van cookies? Via de instellingen van je browser (internetprogramma) kan je cookies uitschakelen. Het niet accepteren van cookies heeft geen gevolgen voor het gebruik van de website.

Facebook Advertentiecookies
Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven.

Doeleinden 
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers (in dienstverband of op zelfstandige basis) zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Social Media
Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:

Facebook
Instagram
YouTube
LinkedIn
Pinterest
Twitter
Google Plus

Links
Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten marietteham.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Prijsvraag
Als je meedoet aan een actie of prijsvraag, vragen wij je naam, adres en e-mailadres. Zo kunnen we de actie uitvoeren en de prijswinnaar(s) bekendmaken. Je hoort dan van ons of je gewonnen hebt en zonder deze gegevens is dat niet mogelijk. Ook meten wij zo de respons op onze reclameacties.

Testimonials
We zijn dol op testimonials. Door je ervaringen te delen, geef je anderen een nóg beter beeld van een product of dienst. Wil je een review schrijven, kies dan zelf of je persoonlijke gegevens of je naam zichtbaar zijn voor andere bezoekers en of wij over je review contact met je op mogen nemen. Wij houden bij wie welke review schrijft.

Klantenservice
Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Facebook, Twitter, LinkedIn, chatten, mailen, bellen. Deze gegevens worden via contactmomenten bijgehouden in ons CRM systeem. Zo kunnen wij onze klantenservice op een hoog niveau houden en hebben jouw gegevens direct bij de hand.

Account Online Leeromgeving
In jouw online leeromgeving account van marietteham.nl staan jouw persoonlijke gegevens. Naam en inloggegevens. Handig, dan hoef je deze gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren. Deze gegevens hebben wij nodig om te zorgen dat jij de juiste online training kunt volgen en toegang krijgt tot de online leeromgeving.

Bewaartermijn
Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens in ons boekhoud- en CRM systeem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten
Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via tcc@marietteham.nl

Wijzigingen
Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen.

De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen en volgen de regelgeving hierover op. Kloppen je gegevens niet of heb je andere vragen?

 Klopt er iets niet of wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen, neem dan gerust contact op met ons. We staan 24/7 klaar om je te helpen. Je kunt contact opnemen met:

Mariette Ham
Westblaak 113
Rotterdam
Nederland
tcc@marietteham.nl

Waar kunnen we het naar toe sturen?

Waar kunnen we het naar toe sturen?

Waar kunnen we het naar toe sturen?

Waar kunnen we het naar toe sturen?