Bouw in 3 stappen een succesvolle praktijk

Jaarprogramma voor de ondernemende tandarts

Herken je de volgende situaties?

Ik ben ervan overtuigd dat jij voor jezelf een leven kunt creëren waarin werk en privé in balans zijn. Mocht dit nu nog niet verlopen zoals jij dat wilt dan ontbreekt het je wellicht aan overzicht en de juiste stappen.

Het is mogelijk om je autonomie te behouden en je eigen visie te volgen over hoe je je patiënten wilt helpen. Je kunt met passie en plezier iedere dag werken in jouw tandartspraktijk. Wat je hiervoor nodig hebt, is leren wat jouw praktijk nodig heeft om te floreren. Om jouw patiënten op de allerbeste manier te kunnen helpen en jouw praktijk succesvol te maken, heb je de juiste strategie, mindset, marketing- en salesvaardigheden nodig.

In 2009 maakte ik zelf een persoonlijke en zakelijke crisis door. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik meer volgens mijn eigen normen en waarden wilde leven. Ik wilde leven in plaats van geleefd worden. Zo ben ik tal van businessopleidingen gaan volgen, onder andere bij Tony Robbins. Deze kennis en mijn jarenlange ervaring in onze tandartspraktijk maakt dat ik een succesvol en vrij leven heb kunnen creëren. Ik help dagelijks met veel plezier andere tandartsen op het gebied van ondernemen en daarnaast geniet ik volop van mijn privéleven met mijn man, kinderen en pasgeboren kleinkind.

Leer 3 succesvolle strategieën om een highlevel tandartspraktijk te bouwen

Module 1

Creëer een optimaal verdienmodel waardoor jouw patiënt zo goed mogelijk geholpen wordt en jij goed verdient

Module 2

Verhoog de productiviteit van jouw praktijk met een zelfsturend team dat je zoveel mogelijk vrije tijd geeft

Module 3

Trek een constante stroom high-level patiënten aan en verhoog de productie per behandelstoel

Referenties

“Ik heb iemand nodig om mee te sparren, die mij verder helpt zodat mijn praktijk nog sterker wordt.”

Tandartspraktijk van der Lee, Leeuwarden, M. van der Lee

Testimonial van V. Donker

“Vol passie en enthousiasme vertelt Mariëtte over haar visie van de optimale tandheelkundige zorg. Je doet het ene na het andere waardevolle inzicht op. Ik ben blij dat de kans heb gekregen om de training van Mariëtte aan de start van mijn carrière te volgen!”

University Medical Center Groningen (UMCG) , Groningen, V. Donker

“Eigenlijk als je niet echt ondernemer bent draag je misschien wel zorg voor je patient. Maar als je echt iets groots wil veranderen, dat kan je alleen niet doen.”

Praktijk parodontologie en implantologie Tilburg, Tilburg, Hans Keestra

Bouw in 3 stappen een succesvolle praktijk