Bouw een succesvolle high-level praktijk met een patiëntvriendelijk verdienmodel

Gratis, speciaal voor jou

In deze gratis training leer ik jou welke 3 cruciale stappen je nodig hebt om jouw patiënten op de allerbeste manier te helpen en jouw praktijk succesvol te maken. Ik gun jou ook meer vrijheid en balans tussen werk en privé.

Ervaren tandarts
Achtergrond

Een succesvolle tandartspraktijk met een patiëntvriendelijk verdienmodel, meer vrijheid, met een zelfsturend team en behoud van autonomie. klinkt dit te mooi om waar te zijn? Of is het echt haalbaar?

Het runnen en goed organiseren van een praktijk is voor de meeste tandartsen een hele opgave. Er is nog te vaak een spanningsboog tussen het geven van zorg en het ondernemerschap. Veel tandartsen doen alles zelf, dat het niet verwonderlijk is dat het teveel wordt.

Misschien herken je het en denk je: wat moet ik doen?

Je denkt dat het vanzelf wel weer goedkomt, maar het tegendeel is waar. Het kan niet anders dan dat de stress die je overdag in de praktijk ervaart, je ook meeneemt naar huis.

Veel tandartsen zijn heel goed in hun vak. Het werken aan de stoel vinden ze geweldig. Maar het ondernemerschap hebben ze simpelweg nooit geleerd.

In 2009 maakte ik zelf een persoonlijke en zakelijke crisis door waardoor ik meer volgens mijn eigen normen en waarden wilde gaan leven. 

Zo ben ik tal van businessopleidingen gaan volgen. Deze kennis en mijn jarenlange ervaring in onze toonaangevende kliniek in specialistische tandheelkunde maakt dat ik een succesvol en vrij leven heb kunnen creëren. 

Ik help dagelijks met veel plezier andere tandartsen op het gebied van ondernemen en daarnaast geniet ik volop van mijn privéleven met mijn man, kinderen en kleinkind.

Mariette Ham - Businesscoach

Wat ze nodig hebben zijn 3 strategieën om een high level tandartspraktijk te bouwen, zodat hun praktijk weer onderdeel wordt van hun ideale leven.

Wat is er mogelijk als je deze 3 strategieën gaat toepassen voor jouw praktijk?

Krijg weer regie over je eigen leven en je praktijk.

Je implementeert heldere afspraken en regels voor meer rust in het team, de organisatie en jezelf.

Je bouwt aan een praktijk met meer omzet, meer autonomie en vrijheid.

Als jij deze strategieën wil leren, neem dan nu 14 minuten om te ontdekken welke dat zijn!

“Ik heb geleerd om met moeilijke situaties binnen het team om te gaan. Daardoor voel ik me veel zekerder als ik optreed. Dat vind ik fijn en daardoor heb ik nu een veel gemotiveerder team wat prettig samenwerkt, waardoor ik veel meer plezier heb in mijn werk en veel meer rust ervaar.”

Neem jij de tijd om te investeren in je tandartspraktijk?

Laat in onderstaand formulier je gegevens achter en download direct de GRATIS videotraining “Bouw een succesvolle high-level praktijk met een patiëntvriendelijk verdienmodel.”

*Na het verstrekken van jouw gegevens sturen we je de maandelijkse nieuwsbrief toe.