Bouw een succesvolle praktijk met meer omzet, vrijheid en behoud van autonomie

1-op-1 coachingstraject

In een persoonlijk 1-op-1 coachingstraject samen met mij ontdek je hoe je meer omzet kan genereren met meer vrijheid en behoud van autonomie.

Je ontwikkelt leiderschap

Leert je praktijk overzichtelijk te maken

Je leert doelen concreet te maken en om te zetten naar acties

Je zet je potentie om naar daadkracht

Je verdiend wat je waard bent

Wil jij uit die sleur en ontsnappen aan de dagelijkse hectiek in de praktijk?

online-programma-winst-in-de-praktijk-mariette-ham

Als wij samenwerken dan daag ik je uit om je standaard te verhogen, zodat je kunt leven en werken onder jouw voorwaarden op jouw manier. Waarom? Zolang je blijft doen wat je doet, maar niet weet waarom je dit doet en blijft mee stromen met de massa voel je niet je eigen waarde en wordt jouw waarde niet herkend.

Het begint allemaal bij jezelf. Ik help je om je leiderschap te ontwikkelen, je praktijk overzichtelijk te maken en te versimpelen, je doelen concreet te maken en om te zetten in acties.

Ik ben een coach die je een spiegel voor houdt. Ik stel kritische vragen, denk mee en ….. geef je handvaten om je volledige potentie om te zetten in daadkracht. Dit alles doe ik vanuit een liefdevolle attentie vanuit mijn hart waardoor je hernieuwde energie en voldoening gaat ervaren en eindelijk gaat verdienen wat je waard bent.

Jarenlang heb ik veel klanten gecoacht, tegenwoordig coach ik maximaal 20 ondernemende tandartsen per jaar die ik persoonlijk selecteer. Niet om het een of ander, maar tegenwoordig heb ik de luxe om te kiezen met wie ik wil werken. Dit omdat mijn eigen ervaring ervoor gezorgd heeft dat ik meer volgens mijn eigen normen en waarden wilde leven. Ik wilde leven in plaats van geleefd worden.
Dat gun ik jou ook.

“Persoonlijk leiderschap voor de tandarts vind ik één van de belangrijkste dingen. Daarom start ik tijdens de coaching altijd eerst met jou als tandarts voordat we volgende stappen kunnen maken in de praktijk of met andere vraagstukken.”

Mariette Ham - Businesscoach

In 2009 maakte ik zelf een persoonlijke en zakelijke crisis door waardoor ik meer volgens mijn eigen normen en waarden wilde gaan leven. Zo ben ik tal van businessopleidingen gaan volgen. Deze kennis en mijn jarenlange ervaring in onze toonaangevende kliniek in specialistische tandheelkunde maakt dat ik een succesvol en vrij leven heb kunnen creëren. Ik help dagelijks met veel plezier andere tandartsen op het gebied van ondernemen en daarnaast geniet ik volop van mijn privéleven met mijn man, kinderen en kleinkind.

“Als je niet echt ondernemer bent, draag je misschien wel zorg voor je patiënt, maar als je echt iets groots wilt veranderen, dan kan je dat niet alleen doen.”

Neem jij de tijd om te investeren in je tandartspraktijk?

Ben jij toe aan de volgende stap? Vraag dan een vrijblijvend informatief gesprek aan.
Het coachtraject is beperkt beschikbaar, dus aarzel niet om een gesprek aan te gaan over jouw mogelijkheden. Vul nu het formulier in voor een vrijblijvend informatief gesprek zodat ik een helder beeld heb van jouw situatie.

*Na het verstrekken van jouw gegevens sturen we je de maandelijkse nieuwsbrief toe.