Word wakker tandarts, het is een bedrijf!

Je praktijk als onderdeel van je ideale leven.

Word wakker tandarts!

Word wakker tandarts, het is een bedrijf! Je praktijk als onderdeel van je ideale leven is een boek dat tandartsen wil inspireren en uitnodigen om stappen te zetten naar een praktijk met meer omzet, autonomie en vrijheid. In haar dagelijkse werk constateert Mariëtte Ham dat veel tandartsen geen duidelijke missie en visie voor hun praktijk hebben. Het boek laat het belang zien van de balans tussen werk en privé: er is een leven buiten de praktijk.  

Mariëtte schetst de positie van tandartsen vanuit diverse invalshoeken en biedt waardevol advies voor een duidelijke focus, actie en resultaat. Haar doel is tandartsen ervan te overtuigen dat aandacht voor ondernemen essentieel is om de eigen praktijk in te richten als onderdeel van een ideaal leven.  

 In 2009 maakt Mariëtte Ham een persoonlijke en zakelijke crisis door. Deze crisis zet een proces in gang waarbij ze businessopleidingen en -trainingen gaat ontwikkelen voor tandartsen. De inzichten en resultaten daarvan leiden tot het schrijven van dit boek. Inmiddels verzorgt zij deze succesvolle trainingen en opleidingen door het hele land. Het boek is een must-read voor alle tandartsen die zich willen laten inspireren tot een ideaal leven waar werk en privé in balans zijn. 

VALERIE BLIEK

“Ik kwam in aanraking met Mariëtte via het NTVT. Het contact verliep vlot en helder. Ik bestelde meteen haar boek omdat ze mijn interesse had gewekt en ik meer over haar te weten wilde komen. Haar boek is pakkend, leest snel weg en staat boordenvol interessante informatie en tips. Dit gaf mij meteen inspiratie en ik wilde heel graag een gesprek. Mariëtte haar openheid, authenticiteit, enthousiasme, daadkracht en positiviteit geeft mij veel positieve energie en haar boek is een absolute eye-opener om in beweging te komen!”

Krijg met het boek direct toegang tot o.a. deze downloads

Download | Scorecard
Houd overzicht van het grote geheel. Maak in 6 stappen en scorecard voor jouw praktijk.
Download | Ontdek je kracht

Moeilijk om eigen krachten te identificeren?
Met deze download ontdek je waar je krachten liggen.

Download | Productieve teammeeting

Jij moet een productieve teammeeting leiden, maar hoe pak je dit aan? 
Met deze download leer je in een paar stappen een productieve teammeeting leiden.

Download | Wat moet je doen om succes te hebben

Creëer succes voor jezelf en de praktijk als onderdeel van je ideale leven!

VINCENT DONKER

“Wat een mooi boek Mariette, het leest echt alsof je het verhaal van dichtbij meemaakt. Bijzonder hoe je afwisselt tussen jezelf kwetsbaar opstellen en concrete tips geven. Heb er van genoten om het te lezen!”

Word ook wakker!