Aanbod

“De route naar een succesvolle tandartspraktijk is het pad wat jij samen met Mariëtte kunt bewandelen”

Voor tandartsen en hun teams is het runnen en het goed organiseren van hun praktijk, voor de meesten een hele opgave. Er is nog te vaak een spanningsboog tussen het geven van zorg en het ondernemerschap.

Veel tandartsen die bij mij komen doen alles zelf. Naast het behandelen van patiënten is er zoveel extra werk om te doen, dat het niet verwonderlijk is dat het teveel wordt.

Hoe komt het dat zoveel tandartsen met deze problemen rondlopen? De studie tandheelkunde bereidt studenten nauwelijks voor op wat het betekent om een ondernemer te zijn. Veel tandartsen zijn heel goed in hun vak. Maar ze missen de kennis en vaardigheden om een eigen praktijk te runnen, met alle uitdagingen die erbij komen kijken. Ze hebben het ondernemerschap simpelweg nooit geleerd.

Ik help tandartsen al meer dan 20 jaar hun praktijk naar een hoger niveau te tillen. Als mede-eigenaar van de toonaangevende kliniek Ordentall, een kliniek voor parodontologie, implantologie, endodontologie en esthetische tandheelkunde weet ik precies wat er speelt. Met meer dan 30 jaar ervaring ziet ik in no-time waar de mogelijkheden liggen voor jouw praktijk.

Door al die jaren van ervaring heb ik businessopleidingen en -trainingen ontwikkelt die de ondernemende tandarts weer inspireert naar een praktijk met meer omzet, autonomie en vrijheid.

Mis je iemand waarmee je zou kunnen sparren? Kijk bij mijn aanbod en ga vrijblijvend met mij in gesprek over de groeikansen die er liggen voor jouw praktijk.

Female Dentist And Assistant Conducting Dental Operation
Ervaren tandarts

Aanbod

Bouw een highlevel tandartspraktijk

Creëer voor jezelf een leven waarin werk en privé in balans zijn. Til je tandartspraktijk naar het volgende niveau.

Jaarprogramma voor de ondernemende tandarts.

Bouw een succesvolle praktijk met meer omzet, vrijheid en behoud van autonomie

Doorbreek de sleur en ontsnap aan de dagelijkse hectiek in de praktijk.

Persoonlijk 1-op-1 coachingstraject waarbij je ontdekt hoe je meer omzet kan genereren met meer vrijheid en behoud van autonomie.

Winst in de tandartspraktijk

Maak meer winst in je praktijk zonder tekort te doen aan de zorg van je patiënten.


Online training van 6 maanden inclusief een 2-daags live event. In 12 online trainingslessen leer je hoe je meer winst maakt in de tandartspraktijk en meer verdient met high-level sales.

Bouw een succesvolle high-level praktijk met een patiëntvriendelijk verdienmodel

Laat je inspireren met kennis, tools en oefeningen voor snel resultaat.

In deze gratis videotraining leer je 3 strategieën om een high-level tandartspraktijk te bouwen, zodat je praktijk weer onderdeel wordt van je ideale leven.

3 strategieën hoe je een succesvolle praktijk bouwt met meer omzet, vrijheid en behoud van autonomie.

Geweldig dat je de tijd neemt om te investeren in je tandartspraktijk. Ben jij toe aan de volgende stap?

Vraag dan een vrijblijvend informatief gesprek met mij aan.

“Als je niet echt ondernemer bent draag je misschien wel zorg voor je patiënt. Maar als je echt iets groots wil veranderen kan je dat niet alleen doen.”

Erkenningen & certificeringen