Bepaal jouw strategie en ontdek de manier om je tandartspraktijk te laten groeien

Ontdek HOE je een goed inkomen krijgt en een succesvolle high-level praktijk opbouwt met een optimaal verdienmodel dat goed is voor jouw patiënt en jezelf. 


Heb jij veel ambitie en wil je meer vrijheid, meer autonomie en meer omzet maken én tegelijkertijd betere zorg kunnen bieden aan jouw patiënten?

Leer nu in een GRATIS gesprek (t.w.v. € 197,- ) met mij welke mogelijkheden er voor jou zijn om een ondernemende tandarts te worden met een high-level praktijk.

Optimaliseer je verdienmodel 

Verhoog de productiviteit 

Trek een constante stroom patiënten aan 

Dit gesprek is passend voor jou als je:  

 • Nog niet tevreden bent over jouw omzet en graag wil doorbreken naar een (hoger) inkomensniveau;
 • Patiënten veel beter wilt helpen;
 • Een onafhankelijke autonome praktijk wilt zijn, waarin je jouw eigen visie tot uiting brengt;
 • Serieus wilt werken aan jouw bedrijf, er goed van wilt kunnen leven en bereid bent de stappen te zetten die hiervoor nodig zijn;
 • Het te druk hebt in de praktijk en meer vrijheid wilt;
 • Al heel goed verdient, maar ernaar verlangt om slimmer en veel minder hard te hoeven werken.

Ik geef je graag ideeën hoe je dit kunt bereiken! Ik ben al meer dan 28 jaar deskundig op dit terrein en heb afgelopen jaren veel tandartspraktijken geholpen om goedlopende praktijk te creëren.  

Je kunt je opgeven voor een (nu nog) GRATIS gesprek met mij. Dit gesprek duurt 45 minuten en vindt plaats via de telefoon of Skype.  

In dit gesprek gaat je leren:  

 • Welke kansen er voor jou zijn om meer te verdienen en de patiënten beter te helpen 
 • Welke mogelijkheden je hebt om veel meer patiënten te krijgen 
 • Hoe je de omzet kunt laten groeien waarmee je jouw onafhankelijkheid en autonomie kunt behouden.  

N.B. Ben je een startende tandarts, met de ambitie een autonome praktijk te hebben waar je goed van kunt leven? Ook dan bent je welkom om mee te doen. Ik denk graag mee met jouw praktijkconcept en geef je ideeën om er een succes van te maken.  

"Ik ervaar veel minder stress en het ondernemen als tandarts is een stuk makkelijker en natuurlijker geworden. De omzet is met 30% gestegen." 

N.P.

"De toepasbaarheid van haar hulp (ook in de maanden erna) is nog steeds merkbaar in mijn team en mijn praktijk.”

W.J. 

 Wat levert de sessie jou op:  

 • Een deskundige visie op perspectief voor jouw praktijk en de kansen die je hebt (je voelt je ondersteund EN uitgedaagd)
 • Je krijgt nieuwe ideeën en inspiratie over wat je kunt doen om jouw praktijk te laten groeien
 • Een glashelder concept om een onafhankelijk, goedverdienende en autonome praktijk te creëren die gewaardeerd wordt door patiënten

De strategiesessie is (tijdelijk) gratis. Ik ga graag met jou in gesprek als je serieus stappen wilt zetten met jouw praktijk. Om in aanmerking te komen voor deze gratis sessie, wil ik je vragen om op onderstaande button te klikken:  


Aarzel niet en vraag vandaag een sessie aan.

Ik zie jouw aanmelding graag tegemoet!  

Op een ondernemende praktijk,  

Mariette Ham

P.S. Is jouw praktijk nog niet zoals je het wilt? Het helpt om hierover in gesprek te gaan. Je krijgt nieuwe inspiratie en ideeën. Schroom niet om het gesprek met mij aan te vragen. Meld je snel aan, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.